Redken Diamond Oil

redken-diamond-oil

Mitä ominaisuuksia siinä on?

Redken Diamond Oil luotiin hoitamaan vaurioituneita ja heikkoja hiuksia. Tuote tekee hiuksista sileät, kesyttää hiuksesi ja tekee muotoilusta helpompaa. Se lisää loistavaa kiiltoa, kosteuttaa syvästi, ravitsee upeasti ja tunkeutuu hiusten syviin kerroksiin hyvin nopeasti. Se vähentää takkuja ja sähköisyyttä sekä suojaa kuumuuden vaurioilta, vääränlaiselta harjaamiselta, säännölliseltä värjäämiseltä ja lämpömuotoilulta. Lisäksi, Redken Diamond Oil öljyssä olevat neljä öljyä pitävät huolen hiusten ja päänahan kunnosta.

Miten sitä käytetään?

Redken Diamond Oil öljyssä on puolinestemäinen koostumus, joka tekee käsittelystä helpompaa. Paina kaksi tai kolme tippaa öljyä käsiisi ja lämmitä. Miten tuotetta käytetään? Aseta sitä kuivalle päänahalle ja pese pois lempishampoollasi muutaman minuutin kuluttua. Voit myös antaa öljyn vaikuttaa yön yli. Aseta sitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tuote on loistava lisä hiusnaamioihin tai hoitoaineisiin. Sekoitat yksinkertaisesti kaksi tuotetta ja asetat hiuksiin. Redken Diamond Oil öljyä voi myös käyttää ennen föönausta muotoillakseen hiukset ja antaakseen niille sileyttä. Jos haluat takkujen ja sähköisyyden loppuvan lopullisesti, käytä öljyä joka aamu ennen harjaamista.

Mitä ainesosia se sisältää?

Redken Diamond Oil sisältää kolmea öljyä: persikka, kamelia ja korianteri. Kameliaöljy on täynnä rasvahappoja (oleiini, palmitiini, linoliini, steariini ja arakidi) ja persikkaöljy sisältää omega-6 linolihappoa, omega-9 oleiinihappoa sekä A- ja E-vitamiineja. Korianteriöljy sisältää C-vitamiinia, hivenaineita, pektiinejä, proteiineja ja hiilihydraatteja. Valmistajan mukaan tuote ei sisällä silikoneja. Se on todella hyvä uutinen heille, jotka haluavat syvästi ravitut ja kosteutetut hiukset. Silikonit peittävät hiukset suojaavalla kerroksella ja estävät muiden ainesosien ja haitallisten ainesosien imeytymisen.

Miten kauan se kestää?

Yhden pullon koko on 100 ml. Se riittää muutamaksi kuukaudeksi. Jos haluat vahvemmat ja syvästi korjatut hiukset, voit käyttää toista Redken hiusöljyä, mustassa pullossa.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Redken Diamond Oil öljyssä on hyvin intensiivinen tuoksu. Onneksi se on miellyttävä, joten sitä voi hyvin käyttää. Aromi pysyy kanssasi koko päivän. Kokeile vaikka itse.

Mistä sitä voi ostaa?

Se on vapaasti saatavilla. Voit ostaa Redken Diamond Oil öljyä kaupoista ja netistä. Tarkista ammattimaisia hiustuotteita tarjoavista kaupoista. Tietyt hiussalongit myyvät sitä myös.

Miten paljon maksat?

Se on aika kallis verrattuna muihin samankokoisiin öljyihin. Redken Diamond Oil sisältää kolmea öljyä ja maksat niiden toiminnasta. Muista, että hinta nousee päättäessäsi ostaa kaikkia Redken tuotteita: shampoota, hoitoainetta, suihketta ja muuta öljyä.

Plussaa:

  • vaikuttaa hiusten sisä- ja ulkopuoleen
  • kestää monta kuukautta
  • nopea ja helppokäyttöinen
  • luonnollisia ainesosia
  • hyvä saatavuus

Miinusta:

  • intensiivinen tuoksu
  • hinta on aika korkea verrattuna samankokoisiin öljyihin
  • jotkut eivät pidä silikoneista
  • öljy toimii paremmin yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa