Dove Serum-In-Oil

dove-serum-in-oil

Mitä ominaisuuksia siinä on?

Dove Serum-In-Oil yhdistää seerumin ja öljyn ominaisuudet. Seerumi vaikuttaa hiusten sisäosaan ja öljy pintaan. Tuote tarjoaa kiiltoa, ravitsemusta ja kosteutusta. Se tekee hiuksistasi vahvemmat, ravitummat ja vähemmän vaurioalttiit. Öljy korjaa ja jälleenrakentaa. Hiuksesi ovat paljon sileämmät, hallittavammat ja kurittomat hiukset – helpommin kesytetyt. Dove Serum-In-Oil helpottaa harjaamista, kaunistaa hiuksia ja parantaa niiden kuntoa huomattavasti. Ei rasitusta tai jäämiä.

Miten sitä käytetään?

Dove Serum-In-Oil on puolinestemäinen koostumus, eli jokainen käyttökerta tulee olemaan yksinkertainen. Miten öljyä käytetään? Hiusten pesemisen jälkeen, hiero kolme tai neljä pumppausta käsiesi välissä ja hiero hiuksiin perusteellisesti. Säädä määrä hiustesi paksuuden ja pituuden mukaisesti. Mitä vaurioituneemmat hiuksesi ovat, sitä enemmän öljyä sinun on käytettävä. Kiinnostavaa kyllä, voit käyttää Dove Serum-In-Oil öljyä joka päivä saadaksesi sileät hiukset ja korjataksesi latvat. Seurauksena hiuksesi näyttävät kauniilta pidempään ja niitä ei tarvitse pestä niin usein.

Mitä ainesosia se sisältää?

Dove Serum-In-Oil sisältää monia öljyjä, pehmentäviä ainesosia, silikoneja, parfyymeja ja mahdollisesti ärsyttävää mineraaliöljyä. Toisaalta, palmuöljy, kookosöljy, manteliöljy ja auringonkukkaöljy pitävät huolen hiuksistasi. Palmuöljy sisältää beta-karoteenia, ubikinonia Q10, A- ja E-vitamiineja sekä tyydyttyneitä että tyydyttämättömiä rasvahappoja. Mantelit ovat A-, E-, D- ja B-vitamiinien, mineraalisuolien, proteiinien ja magnesiumin lähde. Linoli-, oleiini-, palmitiini- ja steariinihappoja löytyy auringonkukkaöljystä. Dove Serum-In-Oil sisältää aineosia seerumin ominaisuuksilla ja öljyn ominaisuuksilla.

Miten kauan se kestää?

Yhdessä pullossa on vain 50 ml tuotetta. Siitä huolimatta, Dove Serum-In-Oil kestää noin neljä kuukautta. Tämä upea tehokkuus liittyy varmasti tuotteen paksuun koostumukseen. Jos hiuksesi ovat lyhyet, aseta yksi pumppaus jokaisella käyttökerralla. Tällä tavalla tuote kestää kauemmin.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Dove Serum-In-Oil öljyssä on miellyttävä, hiuksissa pysyvä tuoksu. Se ei taatusti katoa ensimmäisen pesun jälkeen. Jos haluat hiuksistasi hyväkuntoiset ja hyvätuoksuiset, Dove Serum-In-Oil on pakollinen.

Mistä sitä voi ostaa?

Dove Serum-In-Oil öljy on hyvin helppo löytää. Sitä saa kaupoista, nettikaupoista ja Doven kotisivulta. Sitä tarvitsee vain etsiä.

Miten paljon maksat?

Et paljoa. Se on yksi tämän top-listan edullisimmista tuotteista. Voimme sanoa, että Dove Serum-In-Oil on mielettömän halpa. Merkki tuskin antaa alennuksia tai tarjouksia, koska hinta on todella alhainen.

Plussaa:

  • suojaa hiuksia kuumuudelta
  • auttaa muotoilemaan ja harjaamaan
  • helppokäyttöinen
  • miellyttävä tuoksu
  • saatavilla kaupoista ja netistä

Miinusta:

  • alhainen hinta kielii laadusta
  • sisältää ärsyttäviä ainesosia: mineraaliöljyä ja parfyymeja
  • silikonit saattavat häiritä öljyn toimintaa hiusten sisällä
  • sisäistä hiusrakennetta ravitaan huonosti
  • ravitsemus ja kosteutus näkyy huonommin kuin sileys ja kiilto