ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-dry-oil

Mitä ominaisuuksia siinä on?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil hoitaa latvoja sekä hiusten muita osia. Se tarjoaa epätavallisen kiillon ja ihanteellisen sileyden; ehkäisee sähköisyyttä ja takkuja, suojaa kuumuudelta ja tekee muotoilusta helpompaa. Tuote suojaa hiustemme väriä, parantaa niiden kuntoa, vahvistaa hiustuppia, korjaa kaksihaaraisia ja ravitsee syvästi. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil öljyssä on kevyt koostumus. Seurauksena, se imeytyy nopeasti ja vaikuttaa välittömästi. Se tekee myös hiuksista kestävät ja kauniit.

Miten sitä käytetään?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil öljyssä on hellävarainen nestemäinen koostumus. Monet naiset tulevat pitämään sen suihkemuodosta. Sellainen koostumus tekee käytöstä helpompaa, nopeampaa ja mukavampaa. Aseta pieni määrä öljyä hiuksiin ja odota, kunnes se on imeytynyt. Voit myös suihkuttaa öljyä käsiisi ja hieroa sitä hiuksiisi. Käytä ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil tuotetta intensiivisenä käsittelynä tai muotoilun pohjustajana. Aseta sitä kuiviin tai märkiin hiuksiin, muotoile hiuksesi. Tuote imeytyy heti käytön jälkeen. Sitä suositellaan hennoille ja keskipitkille hiuksille. Jos sinulla on sellaiset hiukset, sinun on kokeiltava öljyä.

Mitä ainesosia se sisältää?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil öljy sisältää bambuöljyä ja kendiöljyä. Ensimmäinen tuo kiiltoa, kestävyyttä ja sileyttä. Se hoitaa päänahkaasi, hiustuppia ja hiuksia. Se sisältää silikonia, joka hidastaa ikääntymisprosesseja ja auttaa säilyttämään nuoren ulkonäön. Kendiöljy uutetaan indonesialaisesta puusta. Se on täynnä omega-3 rasvahappoja ja antioksidanttisia ainesosia. Se sisältää myös luonnollisen auringonsuojan. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil sisältää monia muita kasviöljyjä, silikoneja ja parfyymeja. Öljy ei sisällä keinotekoisia ainesosia, mukaan lukien parabeeneja, mineraaliöljyjä ja parafiinia.

Miten kauan se kestää?

Yhden ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil pullon koko on 125 ml. Se riittää monen kuukauden käyttöön. Nestemäisen koostumuksen takia se ei ole tehokas. Käyttämäsi määrän on sovittava hiustesi pituuteen, joka määrittelee kuinka kauan öljy kestää. ALTERNA tarjoaa myös pienemmän version – 50 ml.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil tuotteessa on miellyttävä hedelmäinen ja kukkainen tuoksu. Aromi pysyy hiuksissa jopa pesemisen jälkeen. Se sopii taatusti sitrusparfyymin tai tuoksuvan suihkeen kanssa.

Mistä sitä voi ostaa?

Voit ostaa öljyä kaupoista ja netistä. Sitä saa myös hiustuotteita ja varusteita myyvistä kaupoista. Se on aika helppo löytää. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil öljyn lisäksi voit hankkia itsellesi muita Bamboo sarjan tuotteita, kuten shampoon, naamion, suihkeen, voiteen tai toisen öljyn.

Miten paljon maksat?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil sisältää hyvin uniikkeja ainesosia ja monet hiusstylistit käytävät sitä, eli hinnan on oltava korkea. Jos tilaat muutaman ALTERNA tuotteen, hinta nousee. Tällä hinnalla voi ostaa isomman ja paremman öljyn.

Plussaa:

  • suojaa kuumuudelta
  • tekee hiuksista sileät, kosteuttaa ja ravitsee
  • korjaa vaurioituneita hiuksia ja latvoja
  • sisältää rasvahappoja ja vitamiineja
  • ei sisällä parabeeneja, parafiinia tai mineraaliöljyjä
  • miellyttävä tuoksu

Miinusta:

  • saatavilla tietyistä kaupoista ja netistä