Kerastase Elixir Ultime

kerastase-elixir-ultime

Mitä ominaisuuksia siinä on?

Kerastase Elixir Ultime on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Tuote tekee pinnasta sileän, korjaa latvoja ja ravitsee syvästi. Se kosteuttaa ja lisää kiiltoa. Lämpömuotoilu on paljon turvallisempaa. Kuumuus tai muotoilutuotteet eivät vaurioita hiuksiasi. Kerastase Elixir Ultime sisältää haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä suojaavia antioksidanttisia ainesosia. Jos käytät tuotetta säännöllisesti, hiuksistasi tulee vahvemmat, terveemmät ja kauniimmat.

Miten sitä käytetään?

Voit käyttää Kerastase Elixir Ultime öljyä huolimatta hiustyypistäsi. Vain yksi tippa öljyä riittää tehdäksesi hiuksistasi sileät ja kiiltävät. Se on ihanteellinen määrä hennoille, vaurioituneille tai korkeahuokoisille hiuksille. Jos hiuksesi ovat paksut, käytä hieman enemmän. Muista levittää öljy tasaisesti ja hieroa se hiuksiin perusteellisesti. Jos haluat tehdä käytöstä vielä helpompaa, hiero öljyä käsissäsi. Puolinestemäinen koostumus muuttuu erilaiseksi. Parasta on se, että näet ensimmäiset tulokset jo käsittelyn alussa.

Mitä ainesosia se sisältää?

Kerastase Elixir Ultime sisältää neljää öljyä, jotka tulevat maailman eri nurkista. Nämä ovat: maissiöljy, arganöljy, kameliaöljy ja pracaxi öljy. Maissiöljy sisältää linoliini- ja palmitiinihappoa sekä E-vitamiinia ja luonnollisia antioksidantteja. Arganöljyssä on antioksidanttisia ominaisuuksia; se sisältää paljon vitamiineja ja hivenaineita, jotka pitävät huolta hiuksistasi ja päänahastasi. Kamelia kukkaöljy sisältää oleiini-, palmitiini-, linoliini-, steariini- ja arakidihappoa. Viimeinen ainesosa – pracaxi öljy – on täynnä oleiini- ja beheenihappoa, jotka ovat arvokkaita niiden vahvistavien ja hoitavien toimintojen ansiosta. Tuote sisältää myös silikoneja ja parfyymeja. Kaikki ainesosat hoitavat ja ravitsevat hiuksia sekä päänahkaa.

Miten kauan se kestää?

Yksi pullo sisältää 125 ml Kerastase Elixir Ultime öljyä. Tämä määrä riittää noin neljäksi kuukaudeksi. Paksu koostumus tekee siitä hyvin tehokkaan tuotteen. Muista, että öljyn annos on sovittava hiustesi paksuuteen, pituuteen ja vauriotasoon.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Kerastase Elixir Ultime öljyssä on hyvin intensiivinen vaniljatuoksu. Jotkut naiset eivät pidä niin vahvasta aromista. Se kuitenkin pysyy hiuksissasi ja on osa päivittäistä hajuvettäsi.

Mistä sitä voi ostaa?

Kuten muita öljyjä, Kerastase Elixir Ultime öljyä voi ostaa netistä. Katso nettihuutokaupoista ja apteekeista. Öljyä saa myös tietyistä hiussalongeista. Kysy kampaajaltasi tietoa Kerastase Elixir Ultime öljystä.

Miten paljon maksat?

Se on aika kallis kokoon nähden. Toisaalta, muista että maksat Kerastase Elixir Ultime öljyn ainesosista. Neljä öljyä on tuotu maan eri osista, jotta sinä voisit nauttia kauniista ja terveistä hiuksista.

Plussaa:

  • korjaa, ravitsee ja kosteuttaa
  • suojaa vapailta radikaaleilta
  • sisältää luonnollisia ainesosia
  • nopea ja helppokäyttöinen
  • tehokas

Miinusta:

  • ei saa tavallisista kaupoista
  • intensiivinen tuoksu
  • paksu koostumus
  • verraten muihin samankokoisiin öljyihin, se maksaa paljon