Nanoil-hiusöljyt

Nanoil-hiusöljyt Kuinka käyttää

Mitä ominaisuuksia sillä on?

Nanoil-hiusöljy sopii kaiken tyyppisille hiuksille ja päänahoille. Miksi? Tuotetta on kolme versiota. Heikosti huokoisten hiusten tuote helpottaa muotoilua, nopeuttaa kuivaamista ja kampaamista. Se myös kontrolloi talineritystä ja ehkäisee päänahan rasvoittumista. Nanoil normaalisti huokoisille hiuksille kesyttää villit kutrit, korjaa kaksihaaraisia ja ehkäisee kuivumista. Myös tämä tuote kontrolloi talineritystä ja ehkäisee hiusten juurten rasvaisuutta. Kolmas versio on erittäin huokoisten hiusten tuote, joka korjaa vahingoittunutta hiusta, kosteuttaa ja antaa kiiltoa. Tuote vahvistaa lisäksi hiusta, ehkäisee hiustenlähtöä ja estää kaljuuntumisen.

Kuinka käyttää?

Levitä Nanoil-hiusöljyä kuiviin tai märkiin hiuksiin saadaksesi lisää kiiltoa tai pehmeyttä. Hiuskosmetiikka on helppoa yhdistää muihin hiusten ja päänahan hoitotuotteisiin. Voit käyttää Nanoil-tuotteita joka toinen päivä tai vaikkapa päivittäin. Lisää tuotetta hiusten latvoihin suojaksi tai juuriin korjaavana tuotteena.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Lista ainesosista kaikille tuotteille.
Nanoil vain heikosti huokoisille hiuksille sisältää: mänty-, kookos-, argan-, risiini-, maracuja-, babassu- ja monoiöljyä, shea- ja cupuacuvoita. Lisäksi tuotteessa on pantenolia, kerastimia, baicapilia, UV-suojaa sekä A- ja E-vitamiineja. Nanoil normaalisti huokoisille hiuksille sisältää: macadamia-, argan-, marula-, jojoba-, maracuja- ja kookosöljyä. Lisäksi kerastimia, baicapilia, silkkiä, A- ja E-vitamiinia sekä UV-suojaa. Nanoil erittäin huokoisille hiuksille sisältää: manteli-, argan-, helokki-, avokado-, marula- ja puuvillan siemenöljyä. Lisäksi pantenolia, lanoliinia, silkkia, keratiinia, kerastimia, baicapilia, UV-suojaa ja E-vitamiinia.

Kuinka kauan tuote kestää?

Yksi pullo sisältää 100 ml tuotetta. Nanoil-hiusöljy antaa siis sinulle mahdollisuuden pidempään hoitoon, joka myös takaa terveemmän päänahan ja kauniimmat hiukset. Yksi annos tuotetta riippuu hiustesi pituudesta, paksuudesta ja kunnosta. Muista käyttää tuotetta säännöllisesti.

Tuoksuuko tuote hyvältä?

Nanoil-hiusöljy tuoksuu ihanalta, mutta ei liian voimakkaasti. Monet tytöt pitävät siitä. Öljy saa hiuksesi tuoksumaan pitkään käytön jälkeen.

Mistä voin ostaa?

Voit ostaa Nanoil-hiusöljyä netistä. Mene Nanoilin virallisille sivuille ja valitse sinulle sopiva tuote (heikosti, normaalisti tai erittäin huokoisille hiuksille). Tuotteen ostamisen lisäksi voit lukea sivustolta eri hiustyypeistä, käyttötavoista ja päänahan ravitsemisesta.

Kuinka paljon tuote maksaa?

Maksat saman hinnan jokaisesta 100 ml -kokoisesta Nanoil-tuotteesta. Hinta ei ole markkinoiden alin, mutta laatu ja tehokkuus maksavat aina hieman enemmän. Kaikki kolme tuotetta ovat täynnä korkealaatuisia öljyjä, vitamiineja ja muita hoitavia ainesosia, joiden avulla hiuksesi tulevat näyttämään upeilta.

Plussat:

 • helpottaa muotoilua
 • ravitsee ja kosteuttaa
 • kesyttää villit hiukset
 • parantaa päänahan ja hiusten kuntoa
 • antaa volyymia, nostaa hiusten juuria
 • korjaa latvoja
 • sisältää paljon luonnollisia aineita
 • paljon tuotetta
 • ihana tuoksu
 • helposti saatavissa

Miinukset:

 • täytyy käyttää säännöllisesti

lähde: nanoil.fi