Kemon Actyva Bellessere Oil

kemon-actyva-bellessere-oil

Mitä ominaisuuksia siinä on?

Kemon Actyva Bellessere Oil öljyä suositellaan kaikkien hiusten hoitokeinoksi ja suojaksi. Se tekee hiuksistasi vahvemmat, paremmat, kosteutetut ja ravitut. Niiden kunto paranee huomattavasti. Hiusten latvat ovat vähemmän vaurio- ja halkeamisalttiit. Öljy tuo kiiltoa ja sileyttä. Lisäksi, se sisältää vapaita radikaaleja neutralisoivia ainesosia ja suojaa kuumuudelta. Tuote ei tee hiuksista tahmeita, rasvaisia tai latista niitä.

Miten sitä käytetään?

Kemon Actyva Bellessere Oil on ainoa öljy top-listassa, jota voi asettaa hiuskasvun vastaiseen suuntaan. Voit löytää ohjeet valmistajan kotisivulta. Voit asettaa tuotetta latvoihin ja ylös hiusten puoliväliin. Muista välttää juuria, 1-2 pumppausta riittää vahvistamaan ja ravitsemaan hiuksiasi. Lämmitä öljy käsissäsi tehdäksesi käytöstä vielä nopeampaa ja helpompaa. On helpompi levittää Kemon Actyva Bellessere Oil öljyn puolinestemäinen koostumus hiuksiisi. Öljy on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Se on myös erinomainen kampauksen korjaava tuote.

Mitä ainesosia se sisältää?

Kemon Actyva Bellessere Oil sisältää kahta öljyä: arganöljyä ja pellavansiemenöljyä. Ensimmäinen on täynnä E-vitamiinia ja omega-6 happoja. Toinen tarjoaa sileyttä ja kiiltoa antavia ainesosia. Se on myös loistava omega-3 happojen lähde. Tuote sisältää myös palmuöljyä, monia silikoneja ja parfyymeja. Palmuöljy on pullollaan tyydyttyneitä ja kertatyydyttämättömiä rasvahappoja. Se sisältää myös E- ja K-vitamiineja, skvaleenia, Q10 ubikinonin ja luonnollisia antioksidantteja. Kemon Actyva Bellessere Oil öljy on valmistettu ilman parabeeneja, parafiinia, mineraaliöljyjä tai muita synteettisiä ainesosia.

Miten kauan se kestää?

Yksi pullo pitää sisällään 125 ml öljyä, joka on tarpeeksi noin neljäksi kuukaudeksi. Tuote on hyvin tehokas sen paksun koostumuksen ansiosta. Muista, että vain pieni määrä riittää ravitsemaan ja kaunistamaan hiuksesi.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Kyllä. Tuoksu on hyvin miellyttävä. Valitettavasti Kemon Actyva Bellessere Oil öljyn aromi katoaa ensimmäisen pesun jälkeen. Toisille hellävarainen tuoksu voi olla plussaa, joka kehottaa ostamaan tuotteen.

Mistä sitä voi ostaa?

Kuten monet muut hiusöljyt, Kemon Actyva Bellessere Oil on saatavilla netissä. Voit myös saada sitä tunnetuista hiussalongeista, tavarataloista ja suurista kauneustuotekaupoista. Yleisesti öljy on hyvin saatavilla ja et tule kohtaamaan ongelmia sen löytämisessä kaupoista tai netistä.

Kuinka paljon maksat?

Verrattuna muihin samankokoisiin öljyihin, Kemon Actyva Bellessere Oil öljyn hinta on hyvin korkea. Se tulee luultavasti olemaan vielä korkeampi, jos ostat sen suositusta hiussalongista. Etsi netistä ja saatat löytää tuotteen edullisemmin.

Plussaa:

  • hoitaa ja suojaa hiuksia
  • helppokäyttöinen
  • sisältää arganöljyä ja pellavansiemenöljyä
  • riittää neljän kuukauden käsittelyyn
  • helposti saatavilla

Miinusta:

  • tuoksu ei kestä kauaa
  • kallis verrattuna samankokoisiin öljyihin
  • kaikki eivät pidä paksusta koostumuksesta