L’Oreal Mythic Oil

loreal-mythic-oil

Mitä ominaisuuksia siinä on?

Öljy tarjoaa sileyttä ja suojaa. Se lisää loistavaa kiiltoa, voimistaa luonnollista väriä ja kaunistaa hiuksiasi. Se suojaa myös auringon säteiltä, suolavedeltä, kuumuudelta ja muilta haitallisilta tekijöiltä. L’Oreal vaikuttaa täydellisesti ennen pesemistä ja sen jälkeen. Se tekee harjaamisesta ja muotoilusta helpompaa, eikä tee hiuksista rasvaisia tai tahmeita. Se voi valitettavasti latistaa hentoja hiuksia. Siksi sinun tulisi vain käyttää pieni määrä öljyä. L’Oreal Mythic Oil suojaa latvoja ja hiusten muita osia. Se tekee hiuksistasi kiiltävät, kosteutetut, kestävät ja lisää miellyttävät tuoksun. Öljyä suositellaan kaikille hiustyypeille, huolimatta pituudesta, huokoisuudesta ja vauriotasosta.

Miten sitä käytetään?

L’Oreal Mythic Oil öljyssä on puolinestemäinen koostumus, joka tekee käytöstä helppoa ja imeytymisestä nopeaa. Se ei rasita paksuja ja pitkiä hiuksia. Lyhythiuksisten ja hentohiuksisten naisten tulisi käyttää pienintä suositeltua määrää. Muuten käsittely voi epäonnistua: hiuksesi rasvoittuisivat. Miten L’Oreal Mythic Oil tuotetta käytetään? Aseta sitä puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin tai juuri ennen muotoilua. Jos sinulla on hennot hiukset, puoli pumppausta riittää. Pitkähiuksiset ja paksuhiuksiset naiset voivat asettaa enemmän. Jatka tuotteen käyttöä, kunnes voit nähdä edistystä. L’Oreal Mythic Oil öljyn käyttö kahdesti viikossa on ihanteellista.

Mitä ainesosia siinä on?

L’Oreal Mythic Oil sisältää kahta hyvin arvokasta öljyä: avokado öljyä ja rypälesiemenöljyä. Ensimmäinen on täynnä vitamiineja ja hivenaineita, toinen – täynnä E-vitamiinia ja luonnollisia antioksidantteja. Avokado öljy sisältää muutamia tyydyttyneitä rasvahappoja ja tarjoaa ravitsevia ominaisuuksia. Se on kertatyydyttämättömien ja monityydyttämättömien rasvahappojen lähde. Rypälesiemenöljy sisältää suuren määrän monityydyttymättömiä rasvahappoja. Molemmat öljyt huolehtivat hiuksistasi ja päänahastasi. Tuotteessa on myös muutama silikoni. Jotkut niistä ovat helposti haihtuvia ja liukenevat veteen. L’Oreal Mythic Oil sisältää myös parfyymeja, synteettisiä ainesosia ja alkoholeja.

Miten kauan se kestää?

Yhdessä pullossa on 125 ml. Se riittää noin neljän kuukauden säännölliseen käyttöön. Ohuet hiukset omaavat voivat pienentää annosta – käytä yhtä pumppausta kahden sijaan. Tällä tavalla käyttöaikaa voi pitkittää. L’Oreal Mythic Oil kestää hieman kauemmin.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Tuoksu on mielettömän ihana. Se on hyvin miellyttävä ja tulet nauttimaan siitä kauan. L’Oreal Mythic Oil öljyn aromi muistuttaa ylellisiä kehonhoitotuotteita. Jos haluat parfymoida hiuksesi, kokeile tätä öljyä.

Mistä sitä voi ostaa?

Tuotetta on helposti saatavilla. Löydät sen nettikaupoista ja hiustuotteiden tavarataloista. Voit myös löytää sen hyvin varustelluista kaupoista. Jos et halua lähteä ulos, tilaa tuote netistä. Nopeasti ja mukavasti!

Miten paljon maksat?

L’Oreal Mythic Oil öljyn hinta ei ole korkea. Se sopii öljyn toimintaan ja ainesosiin. Tiesitkö, että hinta riippuu kauneustuotteen ostopaikasta? Pidä se mielessäsi, kun seuraavaksi käyt kaupassa.

Plussaa:

  • hoitavia ja suojaavia ominaisuuksia
  • toimii muotoilun alustajana
  • suositellaan kaikille hiustyypeille
  • helppokäyttöinen
  • sisältää luonnollista rypälesiemenöljyä ja avokado öljyä
  • kestää neljä kuukautta
  • miellyttävä tuoksu
  • helposti saatavilla

Miinusta:

  • voi tehdä hiuksista rasvaiset