MoroccanOil Treatment

moroccanoil-treatment

Mitä ominaisuuksia siinä on?

MoroccanOil Treatment öljyn ansiosta hiuksesi ovat aina pehmeät, sileät, kiiltävät ja terveet. Öljy pitää huolen hiuksista ja latvoista. Se auttaa hiusten muotoilussa ja parantaa niiden kuntoa. Se sisältää antioksidanttisia ainesosia, tekee harjaamisesta helpompaa, nopeuttaa föönausta ja ehkäisee vaurioitua. Se on ihanteellinen pohjustus muotoilulle ja hoitava tuote. Se korjaa kaksihaaraisia ja uusii hiuksesi tuota pikaa.

Miten sitä käytetään?

MoroccanOil Treatment tuotteessa on puolinestemäinen koostumus, joka tekee imeytymisestä nopean. Sitä on myös helppo käyttää. Muista pistää pumppu pulloon ennen käyttöä. Jos kuitenkin suosit suuremman määrän kaatamista käsiisi, pumppua ei tarvitse käyttää. Käytä öljyä niin kuin haluat. Miten se tehdään? Hiero käsissäsi yksi tai kaksi pumppausta. Hiero öljy sitten puhtaisiin ja kosteisiin hiuksiin, föönaa tai anna kuivua luonnollisesti. Käytä MoroccanOil Treatment öljyä juuri pesemisen jälkeen, jos haluat tehdä hiuksista sileät ja elvyttää latvat. On hyvä idea sekoittaa muutama tippa öljyä suosikki hiusnaamioosi.

Mitä ainesosia se sisältää?

Arganöljy on tärkein ainesosa MoroccanOil Treatment öljyssä. Sen sanotaan olevan hyvin elvyttävä ja ravitseva ainesosa. Arganöljy on pullollaan tärkeitä tyydyttämättömiä rasvahappoja, E-vitamiinia, luonnollisia antioksidantteja ja skvaleenia. Öljy tekee hiuksista kiiltävät ja sileät pellavansiemenöljyn ansiosta, jota myös löytyy tuotteesta. Pellavansiemenöljy sisältää vartalolle hyödyllisiä omega-3 ja omega-6 happoja. Arganöljyn ja pellavansiemenöljyn lisäksi, MoroccanOil Treatment sisältää silikoneja, parfyymeja ja väriaineita.

Miten kauan se kestää?

MoroccanOil Treatment tuote on saatavilla kahtena versiona: 100 ml ja 25 ml. Suurempaa pulloa voi käyttää päivittäin ja pienempi pullo on erinomainen matkustaessa. 100 ml pullo kestää monen kuukauden käsittelyn ajan.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Voit haistaa arganian pähkinöiden tuoksun – puun, josta yksi arvokkaimmista kauneusnesteisä uutetaan. Tuoksu on hyvin miellyttävä ja intensiivinen. Tältä arganöljy tuoksuu. Jos olet valmis peittämään hiuksesi eksoottiseen aromiin, kokeile MoroccanOil Treatment tuotetta.

Mistä sitä voi ostaa?

Tilaa tuote valmistajan kotisivulta tai osta sitä netistä kauneuskaupoista. Sitä ei valitettavasti saa tavallisista kaupoista. On kuin etsisi neulaa heinäsuovasta.

Miten paljon maksat?

Jos luulit, että maksaisit vähän arganöljystä, olet väärässä. Suuren pullon hinta on aika kova. Pienen hinta on tietenkin halvempi. Kiinnostavaa kyllä, valmistaja tarjoaa kauneustuotepakettia: kaksi öljyä ja tuoksukynttilä.

Plussaa:

  • ravitsee, korjaa ja hoitaa hiuksia
  • hyvin helppokäyttöinen
  • sisältää luonnollisia ja arvokkaita ainesosia
  • saatavilla matkaversiona
  • miellyttävä tuoksu

Miinusta:

  • ei saatavilla tavallisissa kaupoissa
  • sisältää väriaineita – mahdollisia allergeeneja