Bumble and bumble Invisible Oil

bumble-and-bumble-invisible-oil

Mitä ominaisuuksia siinä on?

Bumble and bumble Invisible Oil öljyä suositellaan kaikille hiustyypeille. Se auttaa hiusten muotoilussa, nopeuttaa föönausta ja tekee harjaamisesta helpompaa, suojaa UV-säteilyltä ja muilta haitallisilta tekijöiltä. Siinä on kevyt koostumus, joka ei rasita hiuksia tai tee päänahasta rasvaista. Lisäksi, öljy tarjoaa pehmeyttä, kiiltoa ja sileyttä. Se vähentää takkuja ja sähköisyyttä, kesyttää kurittomat hiukset ja ehkäisee takkuuntumista. Käytä Bumble and bumble Invisible Oil öljyä ennen jokaista muotoilukertaa ja juuri hiusten pesemisen jälkeen.

Miten sitä käytetään?

Bumble and bumble Invisible Oil tuotteen nestemäinen koostumus tekee käytöstä helpompaa. Kokeile käyttää niin vähän öljyä kuin mahdollista. Tulet huomaamaan, että et tarvitse muutamaa pumppausta öljyä saadaksesi kauniit hiukset. Aseta Bumble and bumble Invisible Oil öljyä hiuksiin, föönaa tai anna olla ilman muotoilua. Näiden temppujen ansiosta tulet saamaan tulokset, joista olet aina unelmoinut.

Mitä ainesosia se sisältää?

Bumble and bumble Invisible Oil öljy sisältää jopa kuutta öljyä ja kahta kasviuutetta. Öljyt ovat: rypälesiemenöljy, auringonkukkaöljy, manteliöljy, makadamia öljy, arganöljy ja kookosöljy. Kasviuutteet ovat: keikarinkukkauuta ja rypälesiemenuute. Rypälesiemenöljy ja uute ovat täynnä E-vitamiinia ja vapaita radikaaleja neutralisoivia ainesosia. Arganiapuun öljyllä on samankaltaisia ominaisuuksia. Auringonkukansiemenöljy sisältää paljon monityydyttämättömiä ja kertatyydyttämättömiä rasvahappoja ja hieman vähemmän tyydyttyneitä rasvahappoja. Kookosöljy sisältää paljon lauriinihappoa ja myristiinihappoa, jotka ovat tärkeitä hiusten ja päänahan kunnolliselle toiminnalle. Vitamiinit, hivenaineet, oleiini ja linolihapot löytyvät makadamia öljystä. Manteliöljy on pullollaan A-, B- ja E-vitamiineja sekä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja. Luonnollisten ainesosien lisäksi, tuote sisältää silikoneja, parfyymeja ja aurinkosuojan.

Miten kauan se kestää?

Yksi pullo pitää sisällään 100 ml Bumble and bumble Invisible Oil öljyä. Sellainen määrä riittää monen kuukauden käsittelyn ajaksi. Öljy on hyvin tehokas. Muista määritellä annos hiustesi pituuden, paksuuden ja vauriotason perusteella. Jos haluat terveet ja kauniit hiukset, hemmottele itseäsi tällä tuotteella.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Bumble and bumble Invisible Oil öljyssä on mukava tuoksu. Voit haistaa vaniljan ja kookoksen; sellainen aromi pysyy taatusti hiuksissa kauan. Jos haluat vahvistaa tuoksua tai pitkittää sen kestävyyttä, käytä muita Bumble and bumble tuotteita, esimerkiksi kuivashampoota tai voidetta.

Mistä sitä voi ostaa?

Etsi Bumble and bumble Invisible Oil tuotetta tavallisista kaupoista ja hyvin varustelluista kauneuskaupoista. Tuotteen tilaaminen netistä on hyvä idea – vaihtoehto laiskoille. Oletko yksi heistä?

Kuinka paljon maksat?

Aika paljon. Muista, että maksat tuotteen laadusta, toiminnasta ja ainesosista. Muut Bumble and bumble tuotteet ovat samanhintaisia. Jos parhaiden hiustuotteiden valinta on tärkeää sinulle, Bumble and bumble Invisible Oil öljy saattaa olla se oikea.

Plussaa:

  • suositellaan kaikille hiustyypeille
  • hoitaa hiustesi kuntoa ja ulkonäköä
  • helppokäyttöinen
  • sisältää kuutta öljyä
  • helposti saatavilla
  • hyvin tehokas

Miinusta:

  • sisältää silikoneja ja parfyymeja