ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-pure-treatment-oil

Mitä ominaisuuksia siinä on?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil ravitsee sekä päänahkaasi ja hiuksiasi. Se tarjoaa hiuksille terveen kiillon ja erinomaisen sileyden. Se ehkäisee sähköisyyttä ja takkuja, suojaa kuumuudelta ja tekee muotoilusta helpompaa. Lisäksi, tuote suojaa hiusväriä, parantaa hiusten kuntoa, ravitsee hiustuppia, jälleenrakentaa kaksihaaraisia ja vahvistaa loistavasti. Kevyen koostumuksen ansiosta ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil tunkeutuu nopeasti hiusten sisään ja alkaa vaikuttaa välittömästi. Öljy tekee myös hiuksistasi kestävät, kauniit ja terveet.

Miten sitä käytetään?

Käytä ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil öljyä niin usein kuin haluat. Se on ihanteellinen kuumuudelta suojaava tuota ja muotoilun pohjustus. Puolinestemäinen koostumus tekee jokaisesta käyttökerrasta helpomman. Yhden tai kahden tipan asettaminen latvoihin tai hiuksiin riittää. Parasta on käyttää öljyä juuri pesemisen jälkeen tai ennen föönausta. Tulet tekemään hiuksistasi sileät ja asettamaan hienon kampauksen. Pullossa oleva pipetti auttaa annostelemaan sopivan määrän öljyä ja valitsemaan käsittelyyn tarvittavan määrän.

Mitä ainesosia se sisältää?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil, kuten monet muut öljyt, sisältää sekä luonnollisia ainesosia että silikoneja. Luonnolliset öljyt koostuvat bambuöljystä ja kendiöljystä, jotka ovat täynnä rasvahappoja, vitamiineja ja hivenaineita. Niiden ainesosien ansiosta, hiuksesi ovat hyväkuntoiset ja päänahkasi – rauhassa. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil ei sisällä mitään keinotekoisia ainesosia, kuten parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Bambuöljy ja kendiöljy toimivat samalla tavalla kuin aiemmin tässä top-listassa mainitussa ALTERNA Mist tuotteessa.

Miten kauan se kestää?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil tulee 50 ml pullossa, joka riittää moneksi kuukaudeksi. Aika paksun koostumuksen ansiosta, öljy on hyvin tehokas. Jos et pidä tästä koostumuksesta ja koosta, voit kokeilla eri versiota top-listan korkeammalta paikalta.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil öljyssä on hyvin miellyttävä hedelmäinen ja kukkainen tuoksu, joka pysyy hiuksissasi kauan. Tämä aromi sopii varmasti hyvin yhteen kevyen kesällä käytettävän hajuveden kanssa.

Mistä sitä voi ostaa?

Öljyä saa kaupoista ja nettisivuilta – tavallisia kauneustuotteita ja ammattimaisia kauneustuotteita myyvistä. Jos haluat, voi tilata ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil öljyä viralliselta ALTERNA nettisivulta.

Miten paljon maksat?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil öljyn hinta on hieman alempi kuin sen toinen versio. Jos monipuolinen hiusten ja päänahan hoito on sinulle tärkeää, kokeile molempia öljyjä. Muista säästää vähän rahaa ennen ostoksia.

Plussaa:

  • kesyttää ja antaa sileyttä
  • miellyttävä tuoksu
  • sisältää luonnollisia ainesosia
  • jälleenrakentaa kaksihaaraisia
  • helpottaa muotoilua

Miinusta:

  • alhainen tehokkuus
  • silikonit saattavat estää ravintoaineiden pääsyn hiuksiin
  • samankokoiset öljyt maksavat vähemmän
  • tilausta saa odottaa aika kauan