Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil

kokosowy-olejek-do-wlosow-dabur-vatika

Mitä ominaisuuksia siinä on?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil öljyn ansiosta hiuksistasi tulee terveemmät, paksummat ja vahvemmat. Tuote voimistaa hiusten luonnollista väriä. Se myös kosteuttaa, estää hiustenlähdön ja stimuloi hiuskasvua. Se pitää huolta päänahasta sekä hiuksista. Tuote jättää miellyttävä kookoksen tuoksun hiuksiin. Koostumus ei rasita hiuksia tai tee niistä tahmeita. Öljy auttaa harjaamisessa ja föönauksessa, helpottaa muotoilua, ehkäisee takkuuntumista. Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil öljy tekee hiuksista sileät, suojaa latvoja, kosteuttaa syvästi ja lisää kiiltoa. Se vaikuttaa kaikkiin hiustyyppeihin.

Miten sitä käytetään?

Dabur Vatika on yksi kiinteistä öljyistä. Se muuttuu nesteeksi 25°C lämpötilassa. Mietit varmaan, miten sitä käytetään. Lämmitä pullo ennen jokaista käyttökertaa niin, että öljystä tulee nestemäinen ja helpompi käyttää. Aseta pullo lämpimällä vedellä täytettyyn astiaan ja odota muutama minuuttia. Hiero tuote päänahkaasi ja hiuksiisi, anna vaikuttaa yön yli ja pese aamulla pois perusteellisesti hellävaraisella shampoolla. Käytä öljyä kaksi tai kolme kertaa viikossa monta kuukautta. Tulet näkemään ensimmäiset tulokset noin neljän viikon kuluttua. Dabur Vatika öljyä voi käyttää suojaavana tai hoitavana tuotteena. Sinun on vain asetettava öljyä hiuksiin niiden keskipituudelta alas ja pestävä se pois shampoolla noin tunnin kuluttua. Pullossa ei ole applikaattoria ja korkki on hyvin vaikea avata.

Mitä ainesosia se sisältää?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil sisältää vain luonnollisia ainesosia, muun muassa: kookosöljyä, rosmariiniöljyä, sitruunaöljyä, henna-uutetta ja amla-uutetta. Kookosöljy koostuu pääasiassa tyydyttyneistä rasvahapoista. Rosmariini- ja sitruunaöljy auttaa palauttamaan päänahan pH tasapainon. Henna-uute tummentaa tai voimistaa hiusten väriä. Amla hedelmä sisältää C-vitamiinia ja antioksidanttisia ainesosia. Viimeinen ainesosa on säilöntäaine, joka voi aiheuttaa ärsytystä.

Miten kauan se kestää?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil kestää noin kuusi kuukautta säännöllisessä käytössä. Yhdessä pullossa on 300 ml öljyä. Muista annostella tuote niin, että se sopii valitsemallesi käsittelymenetelmälle. Mitä se tarkoittaa? Jos päätät öljytä hiukset, sinun on käytettävä paljon enemmän öljyä kuin latvoja hoitaessa. Tuote on myös saatavilla pienemmässä pullossa – 150 ml.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil ei tuoksu samalta kuin useimmat intialaiset tuotteet. Siinä ei ole tunnusomaista vahvaa ja tukahduttavaa yrttien sekä aasialaisten kasvien aromia. Öljy tarjoaa miellyttävän kookoksen tuoksun, joka peittää hiuksesi ja pysyy niissä hyvin kauan.

Mistä sitä voi ostaa?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil öljyä on aika vaikea löytää. Sen ostaminen viralliselta kotisivulta on helpoin tapa. Löydät sen myös monilta nettisivuilta, jotka tarjoavat hoitotuotteita, välituotteita ja terveellistä ruokaa.

Miten paljon maksat?

Kiinnostavaa kyllä, Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil on yksi tämän top-listan edullisimmista öljyistä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote toimii huonommin kuin muut listan öljyt. Mitkä ovat sen ominaisuudet? Aloita käsittely ja huomaat itse.

Plussaa:

  • hiuksista tulee terveemmät, kauniimmat ja vahvemmat
  • ravitsee päänahkaa ja hiuksia
  • sisältää luonnollisia ainesosia
  • miellyttävä tuoksu
  • hyvin edullinen

Miinusta:

  • huono saatavuus
  • vaikeakäyttöinen
  • yksi ainesosista on mahdollinen allergeeni
  • hyvin paksu koostumus