Dabur Amla

dabur-amla

Mitä ominaisuuksia siinä on?

Dabur Amla Hair Oil antaa sileyttä ja lisää kiiltoa. Öljyn ansiosta hiuksesi ovat kosteutetut ja ravitut. Öljy tarjoaa antioksidanttisia, antiseptisiä ja rauhoittavia toimintoja. Se hallitsee talirauhasten toimintaa ja vähentää hilsettä. Lisäksi, se stimuloi hiustuppia ja nopeuttaa hiuskasvua. Tuote taistelee liiallista hiustenlähtöä vastaan, ehkäisee ennenaikaista harmaantumista ja hidastaa päänahan ikääntymisprosesseja. Se tekee hiuksistasi eloisat ja hallittavat. Harjaaminen ja muotoilu eivät enää tuota ongelmia. Dabur Amla tuotteessa on virkistäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia.

Miten sitä käytetään?

Dabur Amla Hair Oil öljyssä on nestemäinen koostumus. Eroten Coconut Dabur Vatika Oil öljystä, öljyä on paljon helpompi asettaa. Sitä ei tarvitse lämmittää. Aseta tuotetta kuiviin hiuksiin ja päänahkaan. Anna sen vaikuttaa yön yli ja pese pois aamulla hellävaraisella shampoolla. Tarjoat hiuksillesi hiusöljyhoidon – yhden parhaista hiusöljyhoidoista. Ole varovainen: Dabur Vatika tuotteessa on hyvin intensiivinen tuoksu. Pese hiukset kahdesti – tulet taatusti pääsemään eroon epämiellyttävästä aromista.

Mitä ainesosia se sisältää?

Dabur Amla Hair Oil sisältää nestemäistä parafiinia, amla hedelmän uutetta, rypsiöljyä ja väriaineita. Parafiini ja synteettiset väriaineet voivat aiheuttaa ärsytystä. Amla hedelmät ovat täynnä C-vitamiinia ja vapaita radikaaleja neutralisoivia ainesosia. Oleiini- ja linolihappoa sekä A-, D-, E- ja K-vitamiineja voi löytää rypsiöljystä. Valitettavasti tuotetta ei ole täydennetty millään parfyymeilla, eli sen aromi on hieman epämiellyttävä ja vaikea pestä pois.

Miten kauan se kestää?

Dabur Amla öljyt tulevat eri kokoisina: 100 ml, 200 ml ja 300 ml. Suurin kestää kuusi kuukautta säännöllisesti käytettynä. Jos et ole käyttänyt öljyä aiemmin, valitse pienin pullo tarkistaaksesi miten se toimii.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Valitettavasti ei. Voit haistaa intialaisten kasvien tunnusomaisen aromin. Onneksi haju haihtuu toisen pesukerran jälkeen ja hiuksesi pysyvät sileinä ja kosteutettuina. Jos tämä haju häiritsee sinua käytön aikana, kokeile jo tässä top-listassa mainittua toista Dabur öljyä.

Mistä sitä voi ostaa?

Dabur Amla Hair Oil öljyä ei saa käsiinsä helposti. Voit löytää sitä Dabur kotisivulta ja nettikaupoista. Sitä voi myös löytää luomutuotteita myyvistä kaupoista.

Miten paljon maksat?

Hyvin vähän. Dabur Amla hiusöljyt ovat hyvin suosittuja naisten keskuudessa. Jos päätät ostaa tuotetta, muista tarkistaa, jos se todella auttaa hiuksiasi ja päänahkaasi.

Plussaa:

  • antaa sileyttä ja kiiltoa
  • kolme eri kokoa
  • sisältää vitamiineja ja rasvahappoja
  • nopea ja helppokäyttöinen

Miinusta:

  • epämiellyttävä tuoksu
  • huono saatavuus
  • sisältää mahdollisesti ärsyttävää nesteparafiinia
  • voi tehdä herkästä päänahasta ja heikoista hiuksista kuivat
  • alhainen hinta kuvastaa tuotteen laatua