Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy

ojon-rare-blend-oil-total-hair-therapy

Mitä ominaisuuksia siinä on?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Se hoitaa kiharia hiuksia täydellisesti. Tuote kesyttää kurittomimmatkin hiukset, tekee harjaamisesta helppoa, nopeuttaa föönausta ja edesauttaa muotoilua. Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy tuotteen ansiosta hiuksesi ovat sileät, kiiltävät ja helpommat muotoilla. Lisäksi tuote suojaa kuumuudelta ja haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Hiuksesi ovat kosteutetut, ravitut ja vahvemmat. Suoristaminen, kihartaminen, värjääminen ja muut hiusten muotoilukäsittelyt eivät vaurioita hiuksiasi enää.

Miten sitä käytetään?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy on puolinestemäinen koostumus, joka tekee käytöstä helppoa ja mukavaa. Valitettavasti pullon mukana ei tule applikaattoria. Öljy on annosteltava pipetillä. Yksi tai kaksi tippaa riittää tekemään hiuksistasi sileät ja ravitut. Aseta tuotetta käsiin, hiero käsien välissä ja hiero hiuksiin. Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy toimii loistavasti kuumuudelta suojaavana tuotteena ja muotoilun pohjustuksena. Se hoitaa kiharia, lisää kiiltoa ja kesyttää kurittomia hiuksia.

Mitä ainesosia se sisältää?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy sisältää: palmuöljyä, vesimeloninsiemenöljyä, risiiniöljyä, kookosöljyä, jojoba öljyä. Ensimmäinen öljy on täynnä beta-karoteenia, toinen – täynnä A- ja C-vitamiineja, kaliumia ja magnesiumia. Risiiniöljy vahvistaa hiusten kasvua ja hiuksia. Kookosöljyä pidetään yhtenä parhaana hiustenhoitotuotteista. Viimeinen öljy sisältää C-, E- ja B-vitamiineja sekä silikonia, kromia, kuparia, sinkkiä ja kobolttia. Tuotteesta voi löytää myös kasviuutteita, säilöntäaineita, parfyymeja ja väriaineita. Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy on tehty ilman ärsytystä tai vauriota aiheuttavia ainesosia.

Miten kauan se kestää?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy öljy tulee kahdessa koossa: 15 ml and 45 ml. Valmistaja lisää pieniä näytepulloja kauneustuotepakkauksiin, eli voit kokeilla miten tuote toimii.

Onko siinä miellyttävä tuoksu?

Ilman muuta on. Se tuoksuu yhtä hyvältä kuin näyttää. Voit haistaa trooppisten hedelmien aromin. Tulet taatusti nauttimaan Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy öljyn tuoksusta kauan. Jos haluat hiustesi näyttävän hyvältä sekä tuoksuvan ainutlaatuiselta, kokeile tätä öljyä.

Mistä sitä voi ostaa?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy öljyä on aika vaikea saada. Löydät sen luultavasti nettikaupoista ja Ojon kotisivulta.

Miten paljon maksat?

Se maksaa paljon ollakseen niin pieni öljy. Jos todella haluat kokeilla Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy öljyä muista, että pienempi pakkaus on halvempi ja voit saada näytepullon lahjana.

Plussaa:

  • helpottaa muotoilua
  • kesyttää hiuksia
  • lisää sileyttä ja hellävaraista kiiltoa
  • miellyttävä tuoksu ja luonnolliset ainesosat

Miinusta:

  • korkea hinta pienestä koosta
  • huono saatavuus
  • ei applikaattoria
  • käsittely kestää muutaman kuukauden
  • vaikutukset katoavat käsittelyn jälkeen